Kis tengerparti napozóhatározó

Kis tengerparti napozóhatározó

Malajzia, Lembongan

Indonéziában elég egyszerű a tengerparton, vagy akár a medence partján ülve kategorizálni az embereket. Persze kategorizálni csúnya dolog, bunkónak nézhetnek minket, ha rajtakapnak, de közben mégis bűnös élvezet, amit nehéz abbahagyni. Olyan mint titokban szotyizni az operában.

Nos, aki itt Balin fehér és szörfdeszkája van, az ausztrál. Ha mindehhez még részeg is, akkor már biztos ausztrál.

Ha rikítóan fehér és röhög azokon akik szörföznek, akkor brit. Ha mindenen röhög, akkor részeg brit.

snapseed_22_1.jpg

Ha már a parton van rajta úszómellény, akkor kínai. Ha fehér selyem mennyasszonyi ruhában pózol a parton, és a pasija lelkesen és kitartóan fotózza, na akkor is kínai, csak most van nászúton.

Mindenki más holland, esetleg francia, ha helyinek néz ki és mégis a tengerparton van, akkor vagy rosszul látod, és mégsem helyi, vagy mindjárt elad neked valamit.

Malajziában ezzel ellentétben kicsit változatosabb a fauna a tengerparton, ott aztán tényleg egymás mellett úsznak a nők bikiniben és burkiniban. A férfiak meg időnként fecskében, időnként meg nyakig begombolt ingben fürdenek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Magam se merem betagelni, pedig ez itt nofilter. Sőt a valóság némileg filteresebb volt.

Checkout (@szaboze) által megosztott bejegyzés,

Arrafelé ha egy nő csadorban sétál, de a pasija mellette megy és fogják egymás kezét, akkor az helyi muszlim.

Ha egy nő csadorban sétál a férje mögött két lépéssel, akkor Szaúd-Arábiából érkezett nászútra.

Ha egy férfinak ázsiai arcvonásai vannak, és valamiért farmerben, meg ingben gázol a vízbe, akkor az kínai turista. Ha mentőmellény is van rajta, akkor kínai turista csoportos IBUSZ-utazáson. 

Ha a mentőmellény helyett bőrdzsekit visel, akkor nézd meg jobban, mert nem kínai az, hanem indiai.

Ha kínai nőnek látszik, de egyrészes, decens fürdőruhája van, akkor helyi kínai.

Ha kínai nőnek tűnik, de bikiniben van, akkor valójában dél-koreai.

Ha viszont kínai nőnek tűnik, de bikiniben van, és kifekszik a partra napozni, miközben mindenki más az árnyékban fehérítő krémmel keni magát, na akkor ő valójában amerikai, akinek a szülei Koreából vándoroltak ki.

Ja, és ha európainak tűnik, ellenben nyakig begombolt ingben fekszik az árnyékban, és vörösen világít a kopasz feje, akkor az meg én vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://checkout.blog.hu/api/trackback/id/tr2414629268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása