Milyen Ázsia után a Karib-tenger?

Milyen Ázsia után a Karib-tenger?

Bocas del Toro, Panama

snapseed_39.jpgElőször és utoljára Balin beszélgettünk Lövenberg Balázzsal, a Kaszt.hu podcast oldal alapítójával, aki utazókat kérdezget arról, hogy milyen ott, messze. Azóta megjártuk Új-Zélandot, Óceániát és Kubát, meg persze Costa Ricát, és amikor most újból felhívott minket, éppen a panamai Bougete-ben vártunk arra, hogy a bérelt autónkat valaki megszerelje, mert sehogy sem akart indulni. Illetve amikor kis segítséggel mégis, akkor egy szuszra kellett levezetnem 500, nem éppen autópálya kilométert, mert ahogy a szerelő figyelmeztetett minket, ha leállunk, hát soha többet nem indulunk el újra.

Boquete 2000 méter felett a hegyekben bújik meg, és Panama, meg a világ egyik legfontosabb kávétermő vidéke, és mint ilyen a leghűvösebb hely, ahol az elmúlt három hónapban megfordultunk. Talán ezért is jutott rögtön eszünkbe Új-Zéland, meg az ottani fagyos hajnalok, de azért a podcastben szó van Kubáról és arról is hogy hogyan kell érteni azt, hogy Costa Rica a legbiztonságosabb közép-amerikai ország. 

Ha valaki tudni szeretné, hogy milyen állapotban vagyunk hat hónap nyaralás után, hogyan kell utazni Új-Zélandon, vagy mi a furcsa elsőre Közép-Amerikában, az kattintson a podcastre. Vigyázat, lesz harmadik rész is, és abban Anna sokkal többet fog beszélni, mert hagyom majd szóhoz jutni!

Az előző epizódot pedig itt lehet meghallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://checkout.blog.hu/api/trackback/id/tr10014814030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása